Lajmet e fundit

Për Të Hyrë Në Shqipëri Gjatë Kohës Se Enver Hoxhës/Kjo Ishte Kërkesa Që Kishte Bërë Rugova..!!!

 

Ish-presidenti, Ibrahim Rugova kishte bërë kërkesë në prill të vitit 1980 për të hyrë në Shqipëri, ku kishte treguar se qëllimi i udhëtimit ishte për hulumtime shkencore.

 

Në kërkesën e bërë ai kishte bërë se kishte vizituar Shqipërinë edhe më herët, konkretisht në vitin 1971 dhe në vitin 1974.
Ndërsa, ai kishte treguar se nuk kishte ndonjë lidhje familjare në Shqipëri.

 

Kërkesa për vizë që Rugova kishte bërë ishte e datës 14 mars e vitit 1980.
Raportet e presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova, me Shqipërinë vitet e para lu ft’ës shpeshherë kanë qenë temë debati.Per ta pare vide0n e plot `sht,yp mbi hapsiren r3klam uese .