Lajmet e fundit

Bujar Asqeriu Tregon Historine Perlotese Që Fshihet Pas Emrit Të Tij: Ja Pse Në Familje Më Thërrasin Drini…

 

Aktori i njohur, Bujar Asqeriu gjatë një interviste në emisionin ‘’Rudina’’ ka treguar se të gjithë njerëzit e tij të afërm e thërrasin Drini, pasi pas emrit Bujar fshihet një tra.gjedi që ka ndodhur në familjen e tij.

 

Ai ka treguar se prindërit e tij i kanë vënë emrin e vëllai që kishte vd.ekur 6 muajsh dhe se kur kishte lindur ai donin t’ia vinin emrin Drini ose Safet, por këto emra nuk i kishte pranuar punonjësi i gjendjes civile.

 

Më tej aktori ka treguar:
Vëllain tim të madh e quanin Bujar. Ai është ndarë nga jeta kur ishte 6 muajsh. Nëna më kishte treguar se kur ishte zgjuar një mëngjes, ai nuk po merrte frymë.

‘’Ishte shumë i bukur, me flokë të zinj dhe kaçurrela’’, më thoshte nëna. Kur linda unë donin të ma vinin emrin Drini ose Safet. Vendosën për Drini dhe shkuan për të më regjistruar.

 

Punonjësi i gjendjes civile i kishte thënë: ‘’Çfarë është ky emri lumi?’’. Ata ishte stepur dhe babai i kishte thënë nënës të më regjistronin si Bujar me emrin e vëllait, por vazhdimisht më thërrisnin Drini.

 

E kishin shumë të vështirë të më thërrisnin në emrin e që kishte ndërruar jetë. Të gjithë në familje më thërrasin Drini, edhe gruaja.’’
Po ashtu, ai ka treguar se gruaja e tij e thërret Bujar vetëm kur ka ndonjë problem serioz në shtëpi.