Lajmet e fundit

Cili Është Më Njeri I Fjalës, Albin Kurti Apo Edi Rama? Jepeni Mendimin Tuaj Rreth Fakteve

Advertisement

 

Para dy javëve në qytetin e Prespës së Maqedonisë së Veriut u mbajtë Samiti i vendeve BaIIkanike ku morën pjese shtetet si Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Mali i Zi. Në këtë samitë tema kryesore ishte stabiIiteti i vendeve në BaIIkan dhe rimëkëmbjet ekonomike pas kësaj situate me Pandeminë.

 

Në këtë samitë fjalimin e tyre si Edi Rama por dhe si Albin Kurti fjalën kryesore e kishin në lidhje me çështjen e Mini-Shengenit BaIkanikë të cilin Edi Rama me vendet baIIkanike e krijoi. Por nga ana tjetër Albin Kurti përsëri ishte kategorikisht kun’dër këtij projekti për shkak se Serbia ende nuk e pranon Kosovën si shtet të pavarur.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Për këtë arye kemi vendosur të bëjmë një sondazh mbarë shqiptarë dhe për ti marë mendimet e juaja se cili nga këto dy burrështetas e ka me të drejtë dhe Cili mendoni së është më njeri i fjalës? Votoni më poshtë pas hapësirës e mar ketingut ose tek portaIi ynë në facebook:

Advertisement
Advertisement