Lajmet e fundit

Ish Deputetja Lama: “Shamia Arabe” Përfaqëson Nënshtrimin E Grave

Advertisement

 

Në debatin për shaminë është përfshirë edhe ish-deputetja e LDK-së, njëherit ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama.

 

Kjo e fundit me anë të një postimi në Facebook ka thënë se në lidhje me shaminë, duhet të dihen dy fakte sipas saj.
Ajo thotë se “shamia arabe” përfaqëson diskriminimin e grave dhe nënshtrimin e tyre.

Advertisement

 

Lama shton më tej se shamia përfaqëson mohim të identitetit kombëtar shqiptar.

Advertisement
Advertisement