Lajmet e fundit

As Që Keni Për Ta Besuar, Ja Se Cfarë Ka Pas Punuar Eli Fara Para Se Të Bëhej Këngëtare : Ecja 1 Orë E Gjysmë Në Këmbe Për Të Shkuar Tek….

 

Këngëtarja e hiteve ‘Vetëm sonte’, ‘Romale’ etj, Eli Fara, ishte e ftuar këtë pasdite në emisionin “Rudina”, ku një fanse kurioze e ka pyetur nëpërmjet emisionit se ç’profesion do të ndiqte nëse nuk do të bëhej këngëtare.

 

Eli ka rrëfyer për publikun se në fakt mund të ishte bërë shumë gjëra, por kujton me mall eksperiencën e saj si mësuese, menjëherë pas përfundimit të liceut artistik.

 

“Unë mund të isha bërë shumë gjëra. Pasi kam mbaruar shkollën unë kam punuar si mësuese e ciklit të ulët. Mbarova liceun artistik “Tefta Tashko Koço” dhe kisha të drejtë të ushtroja profesionin e mësuesisë.

 

Më çuan në një fshat shumë larg, ku bëja rreth 30 minuta rrugë me autobus dhe 1 orë e 30 minuta në këmbë çdo ditë. Më pëlqente ai profesion dhe i kujtoj me dashuri ato momente. Kisha 36 nxënës vitin e parë që kam filluar punë me klasën e tretë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ndërkohë që punoja, bëja edhe shkollën e lartë me korrespondencë. Ka shumë ish-nxënës që më shkruajnë tani, janë rritur, janë martuar. Unë isha e aktivizuar në atë kohë edhe me aktivitetet në qytetin e Korçës dhe pas viteve ’90 u shkëputa nga mësuesia.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..