Lajmet e fundit

Kjo Është “Ushtria” E Makinave Lu Ksoze Të Djemve Të Tom Doshit

 

Fëmijët e politikanëve shqiptarë janë përgjithësisht më të pikasurit në rrjete sociale për shkak të jetës luksoze dhe makinave të shtrenjta.

 

Edhe pse nuk janë bërë shpesh pjesë e mediave, djemtë e deputetit Tom Doshi e reklamojnë në Instagram jetën e tyre si në përralla.

 

James dhe Marcos tregojnë hapur pasionin për makinat e shtrenjta dhe duket se makinat të gjtihë mbi 50 mijë euro, nuk janë të pakta në numër. Përveç të tjerave duket edhe pasioni i tyre edhe për jetën e natës dhe udhëtimet në vende ku cmimi është vërtet stratosferik.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Të rinjtë janë trashëgimtarë të hoteleve më luksoze në Tiranë ku thuhet se dhe materialet i kanë sjellë nga Austria. Përsa i përket vilës madhështore në lagjen “Vorri i Bomit” në kryeqytet, është një parajsë më vete.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..