Lajmet e fundit

Kongresisti Amerikan drridh Beogradin: I bëj thirrje Qipros, Greqisë, Rumanisë, Sllovakisë dhe Spanjës ta njohin Kosovën

 

Kongresisti amerikan, Ritchie Torres, i ka dërguar letër Qipros, Greqisë, Rumanisë, Sllovakisë dhe Spanjës, si shtete anëtare të BE-së që të rishqyrtojnë pozicionin e tyre dhe ta njohin Kosovën si një komb të pavarur.

 

“Kosova ka qenë e pavarur për 14 vjet, por ka disa vende të Bashkimit Evropian (BE) që nuk e njohin këtë. Unë i bëj thirrje Qipros, Greqisë, Rumanisë, Sllovakisë dhe Spanjës që të rishqyrtojnë pozicionin e tyre dhe ta njohin Kosovën si një komb të pavarur në mënyrë që Kosova të ketë një rrugë për të hyrë në BE”, ka thënë kongresisti Torres.

 

Më poshtë keni postimin e z. Ritchie Torres dhe letrën e tij dërguar shteteve në fjalë. Kosova ka qenë e pavarur për 14 vjet, por ka disa vende të Bashkimit Evropian (BE) që nuk e njohin këtë. Unë i bëj thirrje Qipros, Greqisë, Rumanisë, Sllovakisë dhe Spanjës që të rishqyrtojnë pozicionin e tyre dhe ta njohin Kosovën si një komb të pavarur në mënyrë që Kosova të ketë një rrugë për të hyrë në BE. Letrat e mia drejtuar ambasadorëve të Qipros, Greqisë, Rumanisë, Sllovakisë dhe Spanjës.