Lajmet e fundit

Mjaft Përdorët Kruajtëse Veshësh: Doktorët Kanë Zbuluar Mënyrën Më Efektive Për Të Pastruar Veshët Tuaj

Shumë nga ne përdorin pambuk veshësh të zakonshëm për të hequr dyllin dhe papastërtitë nga veshët tanë, por mesa duket ato bëjnë më shumë dëm sesa mirë.

 

Sipas ekspertëve, përdorimi i rregullt i pambukëve të veshëve mund të çojë në probleme serioze shëndetësore dhe mund të shkaktojë inflamacion.

 

Sipas doktorit të famshëm David Gill, pediatri Amerikan, thotë se dylli i veshëve nuk duhet të hiqet me forcë nga veshi, por mund të përdorni disa metoda më efikase.

 

Sipas tij, përbërësit i keni tashmë në sirtarin e kuzhinës. Duhet të zhysni një pjesë pambuku në vaj dhe vendoseni brenda në vesh në mënyrë që të zbutet dylli. Me pas, tundni kokën që të lëviz dyllni në drejtim të kanalit dalës. Më pas prisni disa minuta dhe aplikoni disa pika vaj në vesh.