Lajmet e fundit

Sonila Meço E Përlotur Rrëfen Ngjarjen E DhImbshme Në Mes Të Emisioni…

 

Gazetarja Sonila Meço në ka treguar një një detaj të dhimbshëm lidhur më gratë naftëtare të Ballshit.

 

Ajo tha në Tempora se disa nga gratë grevistë, edhe pse nuk e kanë pranuar janë me kancer gjiri.

 

Sonila Meço: Kur një dëm që i është shkaktuar shtetit që shkon në 400-500 milionë dollarë. Askush nuk ka vajtuar pas hekura dhe e gjithë kjo ka prodhuar një qytet fantazmë. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ajo që më bën çudi është pse nuk shoh njerëz të shoqërisë civile, ambasadorë që flasin në këtë vend për gjithçka.
Nuk e kanë pranuar para Marjana Legisit, por disa prej zonjave janë me kancer gjiri, disa prej tyre që janë në grevë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE