Lajmet e fundit

U Shiti Detin E Shqiptarëve Grekëve? Sali Berisha: Unë Ramën Do E Pështy Në Surrat Për Këtë Tradhëti!

 

Ish-kryeministri Sali Berisha tha në emisionin e Çim Pekës në SYRI TV se kryeministri Edi Rama, duke deklaruar se nuk ka negociata me Greqinë.

 

Po e pranon se Greqisë i lind e drejta për të marrë 12 miljet.
Duke e a kuzuar për tradhti të lartë, Berisha tha se shpreson se grekët do mbetën vullnetplotë për të shkuar në g jykatë për këtë çështje.
T’i drejtohemi g jykatës dhe të shuajmë sherret. Nuk kemi nevojë për sherre, por për bashkëpunim miqësor për të ndërtuar të ardhmen.

 

Pse bën ky veprime të tilla antishqiptare, nuk besoj se pala greke do i vlerësojë këto për kapital kundër Shqipërisë, qoftë edhe për t’i përdorur kundër në gjy katë.
Nuk ka një kryeministër që thotë se kur zgjerohen ujërat me 12 milje në një zonë të ngushtë, nuk preket vendi yt,” tha Berisha.

 

I pyetur nëse është i gatshëm për një ballafaqim publik për këtë çështje me Edi Ramën, Berisha tha:
“Akti i parë që do bëja do e pështyja një surrat për tradhtinë që ka bërë”.