Lajmet e fundit

Falë Këtij Truku, Sinjali Në Ruterin Tuaj Do Të Rritet 3 Herë…

 

Këtu janë disa këshilla për t’ju ndihmuar të rrisni mbulimin e ruterit në shtëpinë tuaj.

 

Ja për çfarë bëhet fjalë: / 1. Vendoseni në qendër të shtëpisë
Ruteri që dërgon sinjalin Wi-Fi duhet të jetë në qendër të shtëpisë. Në këtë mënyrë valët Wi-Fi do të përhapen në çdo cep të shtëpisë tuaj.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

2. Vendoseni lart / Asnjëherë mos e vendosni ruterin tuaj në dysheme. Përndryshe valët Wi-Fi do të shkojnë te fqinjët poshtë jush. Vendi më i mirë për ruterin tuaj është në mur më afër tavanit. Kjo sigurisht që do të kontribuojë në një sinjal më të mirë nga ruteri juaj.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

3. Vendoseni larg pajisjeve të tjera elektronike
Pajisjet elektronike pranë ruterit reduktojnë sinjalin e tij. Pra, mbani mend: TV ose kompjuteri juaj duhet patjetër të jetë larg ruterit tuaj.
4. Drejtojini antenat e tij në drejtime të ndryshme
Nëse ruteri juaj ka dy antena, drejtojeni njërën vertikalisht dhe tjetrën horizontalisht. Në këtë mënyrë, antenat transmetojnë më së miri sinjalin Wi-Fi. Provoni pozicione të ndryshme të antenave dhe kështu do të përcaktoni se cili pozicion jep sinjalin më të mirë.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

5. Aplikacioni i menaxhimit të sinjalit Wi-Fi
Ka aplikacione speciale me të cilat mund të monitoroni fuqinë e sinjalit Wi-Fi në shtëpinë tuaj. Aplikacione të tilla do t’ju ndihmojnë të kuptoni se ku është më mirë të konfiguroni ruterin tuaj.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE