Lajmet e fundit

Nëna E Dëgjon Djalin Që Qan Nga E.Th.Et Dhe Zbulon Disa Puçrra Të Kuqe, Ajo Menjëherë Kupton Gabimin F.At.Al Të Mjekut

 

Nëna e dëgjon djalin që qan nga e.th.et dhe zbulon disa puçrra të kuqe, Ajo menjëherë kupton gabimin f.at.al të mjekut Për fat të keq, shumë mjekë nuk e marrin punën shumë seriozisht!

 

Për një mama, sëm/un.dja e djalit të saj u shndërrua në një m.a/kth. Ajo e çoi djalin tek mjeku kur e.th/et e tij u bënë shqe/tës.uese.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Mjeku rekomandoi që ajo t’i jepte ibup.rofene, e cila është për leh/tësim të dh/mb.jeve dhe e et.h/eve. Ajo i besoi mjekut dhe bëri atë që tha – por ajo nuk duhet ta kishte bërë se gjendja e tij papritmas u për/keq.ës.ua dhe u desh të çonte djalin e saj në spi.tal për herë të dytë. Këtë herë megjithatë, ai u shtrua në spi/ta.l me një infe/ks.ion serioz.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…