Lajmet e fundit

Eni Cobani tregon si ra ‘brenda’ me inxhinierin kur ishte studente e juridikut, me tha je fati im..!

 

20 vjet eshte nje jete dhe qe te flasesh duhet ti jetosh.Kaluan dhe me duket se jemi ne muajin e pare te lidhjes tone”

 

Me keto fjale, Eni Cobani pak dite me pare uronte me fjale te ndjera ne pervjetorin e marteses bashkeshortin e saj.

 

Një nga juristet më të fmashme në Shqipëri, sot Çobani ndryshe nga çdo dalje tjetër televizive tregoi në “Rudina” historinë e dashurisë me bashkëshortin e saj Avenir Shehu. Vetëm 5 ditë më parë, ata festua 20-vjetorin e martesës, ndërkohë juristja tregoi detaje nga historia e saj e dashurisë. “Aveniri është inxhinier, është shumë i rezervuar dhe preferon të ketë jetë private.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Historia jonë e dashurisë ka filluar kur unë sapo kisha nisur të punoja si pedagoge, kam qenë 23-24 vjeç. Krahasuar me brezin e sotëm ne kemi qenë më të pjekur, duhet të flisnim edhe me prindërit.
Aveniri nuk ka dashur asnjëherë të dalë në media, ai po na ndjek në këto momente. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Pjesa e rezervuar e tij më ka bërë shumë përshtypje dhe siç duket me këtë ma mori mendjen. Ne njiheshim familjarisht, por nga kjo dëshira për të më njohur nga afër erdhi në fakultet për t’u regjistruar për Juridik. Nisi si ngacmim, por ai sot është edhe jurist, pasi mbaroi edhe studimet.

 

Kur ka dalë nga dera e fakultetit, Aveniri bëri një veprim të çuditshëm, ai pa sipër. Kur e pyeta pse? Më tha: Mendova a do të jetë vërtet fati im kjo…DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Më pas vazhduan takimet, përfunduam shpejt në fejesë. Në atë periudhë Mali i Dajtit ka qenë destinacion romantik. Atje jemi puthur për herë të parë dhe aty kemi edhe një pemë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Ne kemi bërë fejesën më 26 Janar të 1996 ku jasht kishte trazira. Ne kemi patur periudha të veçanta në marrëdhënien tonë. Më pas unë ika në Angli për tre muaj dhe u martuam më 25 Janar 1998”, tha Çobani.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE