Lajmet e fundit

Po Aq E Bukur Sa E Ëma/ Vajza “Shamikuqes” Në Hapat E Të Ëmës…

 

Aktorja turke e njohur si Shamikuqja, Turkan Soray mbahet si një nga gratë më të bukura në kinematografinë turke.

 

Aktorja u bë njohur tek ne në rolin e Asiya në filmin “Shamikuqja”.
Me pamjen e saj unike dhe me talenitn në aktrim ajo bëri për vete jo vetëm shikuesit turk por edhe të tjerë në shumë vende të ndryshme.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

“Shamikuqja” në jetën private ka qënë e martuar dhe nga kjo martesë ka dhe një vajzë me emrin Unal.
Unal tani është 35 vjeç dhe nuk i lë gjë të ëmës nga bukuria.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Ajo është gjithashtu aktive në rrjetin social Instagram ku numëron mbi mijëra ndjekës.
Ajo është ediplomuar në fakultetin e sociologjisë dhe më vonë mori diplomën master për mediat në New York.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE