Lajmet e fundit

Dikur ka qenë njeri i afërt i Ramës/ Sot i del në mbrojtje Berishës: Amerika ka fyer Liri Berishën, ajo është grua e dlirë…

 

Ish-ministri socialist në qeverinë ‘Nano’, Taulant Dedja, ndërsa ka postuar një foto të znj.

 

Liri Berisha me ish-gruan e parë të Amerikës, Michele Obama, shkruan ndër të tjera se pikërisht ish-vartësi i zonjës në fotografi i ka ndaluar hyrjen në SHBA, znj. Berisha, që në vlerësimin e tij me këtë vendim fyen të gjitha gratë shqiptare.

 

‘Ish-vartësi i bashkëshortit të zonjës në të djathtë të fotografisë, i ka ndaluar hyrjen në SHBA Zj. Liri Berisha. Nuk ka grua politikani më të respektuar se Zj. Liri Berisha në Shqipëri.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Mendoj se masa e Antony Blinken, që është e bazuar në një akt administrativ dhe jo l igj të Kongresit dhe Senatit të SHBA, ka f yer të gjitha gratë shqiptare. Respekt maksimal për Zj. Liri Berisha!’Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..