Lajmet e fundit

Kryeministrin Rama nuk do ta shihni kurrë ti japë makinës, kjo është arsyeja..

 

A e dinit se Kryeministri i vendit, Edi Rama nuk ka një leje drejtimi.

 

Rama ka deklaruar vetë se nuk ka marrë lejen për të drejtuar një makinë pasi i pëlqen që gjatë një udhëtimi me makinë, të mendojë dhe jo të ngasë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Kryeministri tha se në familjen e tij ka qenë gjyshi që kishte pasion makinat, i cili ishte edhe shofer i mbretit Ahmet Zogu. Ndaj kryeministri shpjegoi se pasionin në familjen e tij për makinat e ka konsumuar gjyshi DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

“Sepse të gjithë pasionin për automjetet në familjen tonë në disa breza e ka konsumuar gjyshi. Nuk preferoj të ngas makinën sepse më pëlqen të mendoj ndërkohë që udhëtoj.”- ka thënë Rama dikur.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE