Lajmet e fundit

Ae Keni Një Shenjë Të Rumbullakët Në Krahun E Majtë? Ja Çfarë Fshihet Pas Saj

 

Ae Keni Një Shenjë Të Rumbullakët Në Krahun E Majtë? Ja Çfarë Fshihet Pas Saj

 

Mund të keni parë një shenjë të vogël të rrumbullakët në krahun e majtë të dikujt ose mund ta keni edhe vetë.Kjo është një shenjë për shkak të vaksinimit.

 

Sipas ‘Organic Healthy Food’, kjo vaksinë ishte shumë e zakonshme para viteve ’70. Mjekët përdorën një vi rus të gjallë Vaccinia për të shk aktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga vi rusi Variola, i cili shkaktone linë.

 

Pas kryerjes së vaksinimit, formohehe flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë. Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar. Krahu injerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’. Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.