Lajmet e fundit

Burri e ndau se mendonte se bënte magji, rrëfimi sho kues i Xhevahires: 4 vite që si shoh fëmijët

 

Burri e ndau se mendonte se bënte magji, rrëfimi sho kues i Xhevahires: 4 vite që si shoh fëmijët

 

Historia e t rishtë e Xhevahire Abrazhdës është trajtuar në emisionin “Shqipëria Live”, ku 36 vjeçarja ka rrëfyer se nuk i ka takuar fëmijët prej 4 vitesh. Abrazhda ka zbuluar se në familjen e bashkëshortit e trajtonin shumë k eq dhe vendosi që të divo rcohej, por kjo i largoi tre vajzat dhe bëri që të përballej me probbleme të shumta.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Vajza e madhe, Klementina ka thënë se nuk do të shkojë të jetojë me mamanë sepse nuk ka të ardhme se ajo jeton në Librazhd. Ndër të tjera, vajza ka shtuar se për to kujdesej gjyshja e sëmurë sepse e ëma (Xhevahirja) shihte telenovela gjithë ditën. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Xhevahire Abrazhda: Jetoj në Peqin dhe jemi 5 minuta larg. Kam punuar si sk ll ave në shtëpinë e tyre dhe nuk kam parë telenovela. E di gjithë Peqini kush jam unë. Marrë nga Top ChannelDUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Xhevahire Abrazhda: Kunata dhe vjehrra thonin se vjen nusja e bën m agji. Nuk i takoj vajzat prej 4 vjetësh. Ish vjehrri ishte i dhu n shëm, më ka nxjerr dhe në rrugë se do më v r a së. Që kur ka v d e k ur, ka qenë më e thjeshtë, por babai i ka mësuar që të mos i flasin nënës dhe ta ofe n d ojnë. Më thonë “rr u gaçe” sepse ai ia ka dhënë edukatën. Që kur jemi ndarë kështu ka qenë.DUKE E HAP
HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE