Lajmet e fundit

Më Në Fund Eli Fara Flet Për Ish Burrin E Saj I Cili Paska Qënë I FORTl I Shqipëris, Për Herë Të Parë Dalin Fotot Ish Bashkëshortit

 

Këngëtarja e njohur korçare Eli Fara, në jetën e saj ka historinë e një martese jo jetëgjatë, nga e cila ka një vajzë.

 

Pikërisht për këtë lidhje, Eli Fara është ‘rrëfyer’ para Ardit Gjebresë te ‘E diela shqiptare’. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

 

Eli Fara ka pohuar se ‘ nuk është faj të gabosh, por është faj të qëndrosh në gabim’ duke e pranuar se ka qënë vetë ajo që ka kërkuar divorcin nga një martesë jo e lumtur për të. ‘Jam martuar e re, në një situatë jo fort kpmode edhe për ta thënë’ e ka nisur rrëfimin e saj Eli Fara. Në moshën 17 vjeçare duke ndjekur jetën artistike në hapat e para si këngëtare, njohu dashurinë.

 

”Një prej djemve më çapkënë të qytetit m’u qep keq, dhe unë u dashurova me pamjen e tij’ kujtoi Eli Fara për atë që do bëhej shpejt bashkëshorti I saj, Vangjush Kapuranin, ose siç njihet në Korçë Luli Kapurani.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

 

Eli Fara e përshkroi si një tërmet mësimin e kësaj lidhjeje nga familja e saj disi patriarkale. ‘U ndjeva e fyer dhe e turpëruar nga qëndrimi I familjes, dhe pa u menduar gjatë, vendosa që nëse më pranonin në shtëpinë e djalit do të ikja dhe kështu ndodhi’ tha Eli Fara. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU