Lajmet e fundit

Një vlerë për kombin tonë, e gjeni dot se cili është çifti në fjalë? Edhe sot e kësaj dite ato gëzojnë plot

 

Një vlerë për kombin tonë, e gjeni dot se cili është çifti në fjalë? Edhe sot e kësaj dite ato gëzojnë plot

 

Fellini Shqiptar, regjisori i shquar Dhimitër Anagnosti dhe zonja e tij, artistja e njohur Roza Anagnosti, jetojnë emocionet pa fund që u ka falur spektatori shqiptar, me kryeveprat dhe kënaqësinë shpirtrore që u kanë dhuruar në vite ky çift fisnik, vlerë intelektuale e kombit tonë! Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Çifti Anagnosti bëhet simbol i suksesit në art. Disa nga filmat më të suksesshëm janë tek “Pla gë të vjetra” (Dh. Anagnosti, 1969), ”Fije që priten” (M. Fejzo, 1976) me të cilin fitoi Medalionin e Festivalit të vitit 1977.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Mesonjëtorja” (M. Fejzo, 1979) me të cilin u shpall aktorja më e mirë dhe fitoi Kupën e Festivalit më 1981, e shume te tjere.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..