Lajmet e fundit

Fiksojeni Një Herë E Mirë, Nuk Është Mosha : Dridhja E Duarve Vjen Si Mungesë E Kësaj Vitamine

 

Muskujt dhe gjymtyrët e njeriut, kaplohen nga të dridhurat, shpesh të pavullnetshme. Këto të dridhura, vërehen edhe tek gishtat, gjë që shkakton shqetësim

 

për vetë faktin se të dridhura të tilla mund të perceptohen si njeçrregullim nervor.Megjithatë, nëse veç dridhjes së gishtit nuk keni shenja të tjera, atëherë nuk keni arsye për tu shqetësuar.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Dridhja e pavullnetshme muskulare mund të ndodhë si pasoje e drobi tjes fizike, plogështisë ose konsumit të madh të kafesë.Shkaktarët e dridhjes së pavullnetshme të gishtave.Përdorimi i barnave të caktuara.Përdorimi i këtyre med ikamenteve mund të shkaktojë të dridhura të pavullnetshme.Qetësuesit muskularë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Il açet kundër epilepsisë,Med ikamentet për qetësim nervash,Kortikoste roidët,Antibio tikët.Mungesa e magnezit.Mungesa e magnezit në organizëm shkakton kontraktime muskulare dhe dridhje.

 

Mungesa e këtij minerali mund të shkaktohet si pasojë e abu. zimit me alk. olin, përdorimi i disa med ikamenteve, dhe sëm. undje të caktuara.Mungesa e vitaminës E.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..