Lajmet e fundit

I dolën videot e ‘TikTok’-ut, reagon sërish Enkeleda Kapedani: Ndihem keq! Po më dëmtojnë imazhin, jam nënë e grua…

 

Qëndrimi im në lidhje me shpërndarjen e disa vidiove nëpër media.

 

Si gjyqtare në radhë të parë dhe si nënkryetare e Gjykatës ndjehem keq nga publikimi i këtyre videove vetëm për të më dëmtuar imazhin. Unë si gjyqtare e kam të ndaluar të komentoj, por do pres me qetësi verifikimin e kësaj situate.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

As si individ as si gjyqtare nuk jam krenare për vidiot e publikuara. Shpresoj që ky sulm mos të jetë ndaj meje sepse jam grua dhe nene.
Ndërsa kërkoj ndjesë për cilindo që është ndjer keq nga ato video.

 

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/okyS8R4JtXM” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>