Lajmet e fundit

“Kërkoj Zemrën Tënde Gur O Dashuri, O Xhan, O Jet”, Deputetit Kujtim Gjuzi Ia ‘Lyp’ ‘Femra; Linda Rei, Por Deputeti E K.Ëput Fare

 

Deputeti dhe kryetari i Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzi i tha Linda Reit se nuk mund të fitojë shansin që të quhet nënë, ajo i tha disa fjalë që i thuhen zakonisht personave të dashur.

 

Por Kujtim Gjuzi ia ndaloi që ta quante “zemër”, por Linda nuk u ndal dhe e gjitha kjo shkaktoi të qeshura në studion e ‘360 gradë’.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..