Lajmet e fundit

Përdorë Lëngun E Menstruacioneve Në Fytyrë Për Tu Dukur E Re…!

 

Mari Valents, thotë se ajo duket e re sepse përdorë maska të fytyrës të bëra nga lengu i periodave.

 

Influencerja 19 vjeçe thotë se sekreti i dukjes së saj të re është përdorimi i maskës së bërë nga lengu i periodave të veta.

 

Për disa femra, menstruacionet janë të parehatshme dhe të dhimbshme, mirëpo nuk duket të jetë ky rasti i Mari Valents.
Ajo thotë se ka një lidhje shumë pozitive me periodat sepse ajo e përdorë atë që të duket e bukur.
Ajo ka shpjeguar se si adoleshente, kishte pasur probleme me lëkurën.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Por më pas ishte mësuar të kujdesej për lëkurën e saj.
Ajo thotë se i gjithë përmirësimi që pati në lëkurën e saj është falë lengut të periodave që përdorë në fytyrë një herë në muaj.
Mari thotë se ky është sekreti i bukurisë së përjetshme.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Ajo thotë se pavarësisht se çfarë thonë njerëzit, lengu i periodave është i pastër dhe i shëndetshëm për fytyrën.
Dhe se aroma që ndjejmë nga ato është thjeshtë aromë hekuri. Sipas saj, lengu i periodave është plot me minerale, materie ushqyese dhe hormone, gjëra që i duhen lëkurës./kosovarja DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE