Lajmet e fundit

Vjosa Osmani “Con Pesh” Gjithe Boten !! Kosova Sapo Mori Lajmin E Madh Nga Amerika !! Ja Cfare Beri Biden…

 

Presi denti i Amerikes, Joe Biden ka ndare vak sina per Kosoven. Keshtu ka njof.tuar Presidentja e Kosoves, Vjosa Osmani. Sioas saj, Biden i eshte per.gjigjur kerkeses se saj.

 

Njof timi i plote nga Presi.dentja Osmani: Me 19 mars 2021, i kam shkru.ar Presidentit Biden duke kerkuar mbesh.tetjen e Shteteve te Bashkuara per dhurimin e vak sinave ne kohen kur Kosova ishte i vet.mi shtet ne Evrope qe ende nuk kishte filluar admini.strimin e tyre.

 

Me 19 Prill 2021 Presi.denti Biden u pergjigj pozitivisht ne te cilen ai u zotua per ta traj.tuar kerkesen tone rreth vak sinave. Sot, ne jemi te lum.tur te njoftojme se Presidenti Biden, ne emer te SHBA-ve, ka vendosur te dhu.roje nje numer te rendesishem te vak sinave per Repub.liken e Kosoves.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Dua te shpreh mire njohjen time me te thelle per Presi.dentin Biden per kete gjest bujar dhe per dhurimin e vak sinave per Repub.liken e Kosoves pas kerkeses se adresuar atij ne mua.jin mars. Njoftimi zyrtar i sotem eshte tjeter deshmi e mbesh.tetjes se palekundur qe vendi yne e gezon histo.rikisht nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..