Lajmet e fundit

Adopton Dy Fëmijë, Gruaja Nuk U Beson Dot Syve Nga Ajo Që Zbulon Më Pas

 

Katie Page është një grua nga Colorado e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe historia e saj po bën xhiro në rrjet.
Në moshen 30 vjeçare i është dashur të përballet me tr aumën e një di vorci dhe që nga ai moment ka marrë një vendim dr astik: donte një jetë “jashtë të zakonshmes”.
Kështu ndërroi punë, mori një shtëpi të re dhe e rikonstruktoi duke e bërë pikërisht ashtu siç e ëndërronte.

 

Pasi kaloi 1 javë në këtë realitet mjaft të “qëndrueshëm” mori një e-mail nga kisha lokale, ku e pyesnin nëse do ishte e gatshme të bëhej nënë adoptuese.
Pasi e mendoi mirë vendosi që ta pranojë dhe ju dha në besim një fëmijë që ishte br aktisur në spital. E çoi në shtëpi dhe e quajti Grayson, duke e dashur si të ishte djali i saj i vërtetë.
Pas disa vitesh një punonjëse sociale e pyeti nëse mund të ndihmonte edhe një vajzë të braktisur, 4 muajshe, dhe duke parë se asnjë nuk i përgjigjej lajmërimit, pranoi përsëri dhe e quajti vogëlushen Hannah.

 

Por gjëja më e pabesueshme është se pasi bëri disa kërkime në sp ital, zbuloi se dy fëmijët që kishte adoptuar ishin vëlla e motër të vërtetë.
Këtë gjë e ka vërtetuar më pas nëna e tyre bi ologjike, e kontaktuar nga punonjësit socialë.
Ka ngelur dy herë sh tatzënë dhe të dy herët i ka br aktisur fëmijët pasi i ka lindur.