Lajmet e fundit

As qe parë as qe dëgjuar- Vajza 25-vjeç jeton si të jetë bebe/ Pi beberon dhe mban pelena, do habiteni përse e bën

 

Një grua shpenzon 230 paundë në muaj për pelena, për të mbajtur stilin e saj të jetës si një bebe.
Pejxhi Miller e fillon çdo ditë duke u zgjuar në djepin e saj. Pasi ndërron pelenën në mëngjes, ajo e kalon kohën duke luajtur me lodra dhe duke krijuar foto dhe video të sajat si bebe, për komunitetin e njerëzve që janë fansa të këtij stili jete.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Qëllimi i 25 vjeçares ka qënë gjithmonë ta bëj këtë stil jete sa më normal, që kur filloi ta praktikonte në maj të 2018-ës.
Me faqen e saj në internet ajo kërkon që t’i bëjë të tjerët të ndihen më pak të turpëruar për këtë.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ajo shpenzon 230 paundë në muaj për këtë gjë, të cilat i fiton nga 426 ndjekësit e saj.
Ky stil jete është diçka që Pejxhi e jeton edhe pranë syrit publik.
“Unë gjithmonë kam koleksionuar lodra dhe kam pasur një sens humori fëminor, kështu që të gjithë miqtë dhe familja ime kanë qënë shumë pranues. Sapo u bëra 18 vjeç, fillova të kërkoja nëse kishte edhe njerëz të tjerë si unë dhe zbulova një komunitet të tërë,” tregon ajo.