Lajmet e fundit

Duket Si Vajzë E Re/ Por Nuk Do E B Esoni Dot Se Sa Vj Eçe Është Bërë Irma Libohova

 

Duket Si Vajzë E Re/ Por Nuk Do E B Esoni Dot Se Sa Vj Eçe Është Bërë Irma Libohova

 

Irma Libohova vazhdon të mbetet një nga këngëtaret më të d ashura për p ublikun shq iptar. Sot ajo f eston d itëlindjen, por e gjeni dot sa vj eç mbush? Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ky 14 P rill sh ënon 62 vj etorin e këngëtares. Për Irmën duket sikur v itet kanë nd alur sepse nuk e tregon aspak moshën që ka.Ajo ka m arrë ur ime të shumta nga njerëzit e z emrës në ditën e saj të v eçantë dhe disa pr ej tyre i ka r ipostuar në rrj ete s ociale.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..