Lajmet e fundit

E mbani mend Eren te “Njerëz dhe Fate”? Ja ku ndodhet sot dhe ç’është bërë me të…

 

Trajtonte ngjarjet e fenomeneve të viteve ’90 në një mënyrë të tillë sa edhe sot mbahen mend.
Seriali “Njerëz dhe Fate” do të ishte një nga serialet më të suksesshëm në Shqipëri, me një kast të mrekullueshëm aktorësh.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Një prej këtyre aktoreve mbetet edhe personazhi i Erës, emri i të cilës është Enerjeta Jani. Por ku ndodhet ajo sot?
Menjëherë pas kësaj telenovele, karriera e saj u përqëndrua më shumë në teatër ku dhe interpretoi vepra të ndryshmë si “10 vjet martesë”, “Vdekja e një mbretëreshe”, “Me dyer të mbyllura”, ndër të tjera.
Si regjisore ajo ka sjellë disa vepra në skenën e Teatrit.

 

“Era” është martuar me aktorin Genci Fuga dhe të dy janë prindër të dy fëmijeve.
Më poshtë mund të shihni disa foto, ku dallohet qartë ndryshimi i saj pas “Njerëz dhe Fate”.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..