Lajmet e fundit

EKSLUZIVE : Nuk E Njeh Pla Kjen Ky Njeri: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

 

Nuk e njeh pla kjen ky njeri: Nuk e keni idenë se kur ka lindur Valbona Selimllari, do mbeteni me gojë hapur kur ta mësoni…?
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Të gjithë shqiptarët e simp atizojnë dhe e pëlqejnë bukurinë natyrale e fre skinë e për jetshme që ka Valbona Selimllari.Ajo është Miss-i i parë shqiptar dhe siç duket, e ka bërë në plan të mos ndryshojë kurrë pamjen e saj. Në një intervistë sot për “Wake Up” në Top Channel, ik ona e bukurisë shqiptare ka folur rreth jetës së saj. Ajo ka treguar se ka qenë shumë gjumashe kur ka qenë studente.Në fakt edhe sot vazhdon të jetë e tillë, por kur ka impe njime të rën dësishme nuk e ka aq pr oblem zgjimin e mëngjesit.

 

Gjithsesi, Valbona ka treguar për herë të parë se ka e kanë përj ashtuar një vit në shkollë, për shkak të gjumit të mëngjesit.Ajo është shprehur se ky është një ga bim i madh, por që kjo gjë ka ndodhur.Më kanë përj ashtuar, kam një vit të hu mbur prej gjumit të mëngjesit. Është gabim i madh. Kijeni par asysh, gabim shumë i madh”.Ajo ka folur edhe për moshën e saj.Nuk ka asgjë për t’u fs hehur. Unë jam e ’72-shit, ndonëse kudo ma shkruajnë ’73-shi.’