Lajmet e fundit

Lekuren E Molles Gjithmon E Keni Hedhur, Kur Ta Mesoni Se Ajo Sheron Kete Sem.Undje Nuk Do Ta Hidhni Me Kurre

 

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëm.un.dje e heshtur”. Ajo su.lm.on shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të st.re.sit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit. Disa nga sim.pto.mat më të zakonshme janë të vje.llat, dhi.m.bje koke të rënda, marrje mendsh dhe pro.bl.eme me shikimin.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Nëse keni një ose më shumë sim.pto.ma, vizitoni mjekun tuaj për diagnozë ose trajtim. Megjithatë, ju keni edhe zgjidhjet natyrale si një alternativë. Mollët janë padyshim një nga ato.
Molla posedon aftësinë për të ulur presionin arterial sepse përmban flavonoide. Lëkura e mollës mund të ndihmojë rregullimin e hormoneve të lidhura me presionin tuaj të gja.k.ut. Gjithashtu parandalon vasokonstruktimin që mund të su.lm.ojë enët e gja.k.ut.
Përbërësit e tjerë natyrorë që mund t’ju ndihmojnë kundër hipertensionit përfshijnë eks.tra.ktin e lëkurës së mollës, qumështin dhe çajin e gjelbër.

 

Këtu janë disa përfitime të tjera që ju mund të merrni nga konsumimi i lëkurës së mollës:
-Detoksifikon mëlçinë tuaj
-Ul nivelin e kolesterolit të k.eq
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

-Është plot me pektin kështu që do t’ju ndihmojë të parandaloni hipergliceminë.
-Eshtë plot me vitaminë B12 kështu që do t’ju ndihmojë kundër pagjumësisë.
-Ul ethet -Lu.ft.on kapsllëkun dhe diarenë

 

-Ajo stimulon prodhimin e lëngjeve të stomakut kështu që është e mahnitshme kundër ulçerës dhe gastritit.
-Lëkura e mollës është plot me fosfor kështu që është e mahnitshme kundër problemeve me kujtesën.
Konsumojeni lëkurën e mollës, të pjekur ose të papërpunuar, në lëngje, sallata ose si pure. Ajo nuk ka efekte anësore pra përdoreni sa më shumë që të dëshironi.