Lajmet e fundit

Mendonte Se Kishte Hyrë Në Menopauzë, Gjyshja Zbulon Që Ishte 6 Muajsh Shtatzënë

 

Një gjyshe 50-vjeçare, që mendonte se kishte hyrë në men opauzë, zbuloi se kishte mbetur shtatzënë.
Mic hele Hall dhe bashkëshorti i saj, që janë prindër të katër fëmijëve dhe gjyshër të dy nipave, zbuluan se prisnin një fëmijë të pestë.

 

50-vjeçarja prej muajsh kishte pasur shq et ësi me, por ia kishte lënë moshës ose men opa uzës. Por kur bëri një test shtatzënie sa për të qenë e sigurt, mori vesh që ishte pothuajse 6-muajshe shtatzënë.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Michele nuk kishte fituar kilogramë dhe as nuk kishte pasur simptomat që ka pasur zakonisht në shtatzënitë e mëparshme.
Më 27 dhjetor të vitit 2018, Michele dhe Jerry, dhe fëmijët e tyre i uruan mirëseardhjen në jetë vogëluishit Grayson.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE