Lajmet e fundit

Presidentja u bën thirrje publike qytetarëve t’ia bëjnë like faqes

 

Presidenca e Kosovës ka hapur faqe zyrtare në rrjetin social Facebook.
Për të promovuar faqen e saj, Osmani ka shpërndarë postimin që ta shohin të gjithë ndjekësit e saj.

 

Osmani ka thënë se aty mund të ndiqen aktivitetet e fundit nga Presidentja.

 

“Ju ftoj që ta ndiqni faqen zyrtare të Presidencës së Republikës në Facebook. Në këtë faqe do të mund të përcillni të gjitha aktivitetet dhe informatat më të reja nga Presidenca.”, shkruan ajo.

 

“Jemi të përkushtuar për transparencë të plotë!”, shton ajo