Lajmet e fundit

U kujtohet aktorja e njohur? Ja si duket ajo sot pas kaq shume vitesh dhe ku po jeton aktualisht

 

Nje nga serialet me te bukur shqiptar pas viteve 90.
Ai do të mbetet gjatë në memorien e të gjithë publikut, për arsyen se trajtonte pro blematika të familjeve shqiptare.
Te gjithe artitestet ne ate serial kane qene briliant dhe shume te da shur.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Një nga aktoret që tërhoqi më shumë vëmendjen në këtë realizim kinematografik ishte dhe aktorja që luante rolin e Dritës, nënës së Florit.
Ajo sp ikati shumë me rolin e saj pasi si çdo nënë shqiptare pavarësisht bë mave të të birit, i qëndroi gjithmonë pranë dhe e mb ronte.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Ky rol u luajt nga aktorja Pavlina Mani, e cila pas mbarimit të xhirimeve të serialit u largua së bashku me familjen e saj drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Ajo jeton në Amerikë prej më shumë se 16 vitesh dhe pamja e saj ka ndryshuar jashtëz akonisht shumë.Sepse vitet bejne te veten