Lajmet e fundit

U Tha Se Kishte Sëmu.Ndje Të Ligë Dhe Se Qante Për Vajzat E Saj, Reagon Aurela Gaçe: A Keni Moral Që Keni Shkruar Atë Gjë…

 

Aurela Gaçe bëri para dy vitesh një postim ku bëri thirrje për të gjitha gratë të bënin ko ntrolle të vazhdueshme të gjirit. Mirëpo krejt papritur, shumë portale i janë rikthyer këtij postimi duke de formuar dhe nxjerrë nga konteksti mesazhin e saj dhe thënë se artistja kishte probleme shëndetësore. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Së fundmi, ajo ka reaguar e rev oltuar dhe e indi njuar me titujt e portaleve, të cilët sipas saj bëjnë lajmin për të gjeneruar disa kli kime. Postimi i plotë: Deri ku mund të shkojë “gatimi” i një titulli ?

 

Në 2018,kam bërë një postim ku u kam bërë thirrje grave e nënave të bëjnë kontrrollet e gjirit, e kete e kam bere duke treguar edhe që edhe une bej kontrrollet,se kam fri kërat e mija si secili nga ne, se kam familje, se dua te jetoj si te gjithe, e të qënurit kengetare nuk me jep asnjë imu nitet mbrojteje nga sëmundjet që mund të kapë secilin në planet.

 

Tani, ky lajm,përseritet ,në 2021, duke e bërë titullin ,fiks kështu sic e shikoni, që te gjeneroje disa klikime në portalet e ketyre që arrijne e luajnë edhe deri me shëndetin.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Me morën miq ne telefon. Më pyesnin nëse isha mirë. S’po e kuptoja. Pastaj me derguan shkrimet .
E lashe te shkonte. Nderkohe miq, qoftë edhe njerëz dashamirës më ndalojne ne.rrugë e më shprehin keqar dhjen për lajmin e lexuar,sepse sigurisht, automatikisht, lexojne titullin mendojne të keqen. Jam e ind injuar.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Keto portale nuk e bëjnë lajmin sot në 2021 për te ndihmuar gratë ( ashtu sic ishte edhe qëllimi im) ,por.për të gjeneruar vetëm disa klikime. Bravo. Thonë që në këto raste, të shtohet jeta. Moralin ku e keni? Si mund te manipuloni edhe me lajme për shendetin? Ptujjjjj”.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..