Lajmet e fundit

E dhimbshme: Varfëria e madhe në Kosovë, bën që fëmiu të shtrihet nga uria pranë kontejnerit të bërllokut

 

Një 14-vjeçar ka mbetur pa ndjenja para pak minutash në Mitrovicë.

 

Nga fotografitë e publikuara në media ai shihet i shtrirë në tokë pranë një kontejneri të bërllokut.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Dëshmitarët i kanë thënë gazetës se ai ishte duke mbledhur kanaçe dhe se kishte deklaruar se mbeti i shtrirë nga lodhja e uria.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ai është ndihmuar nga kalimtarët e rastit të cilët thanë se gjendja e tij u përmirësua.
IMG_0229