Lajmet e fundit

Na ka bërë të qeshim me lot, nuk e besoni çfarë bëhet sot me jetën e Ponjës së “Portokallisë”

 

Ervina Kotolloshi ka qenë një nga aktoret më të spikatura të “Portokallisë” ku fitoi shumë shpejt simpatinë e publikut.Roli më të cilin u bë shumë e famshme ka qenë ai i “ShqiponjaDhëmbit”. Ky rol arriti ta bënte atë mjaft të pëlqyer dhe të rrëmbente zemrën e të gjithëve.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Por sapo hoqi dorë nga “Portokallia” ajo u zhduk dhe nuk u bë me pjesë e ekranit. Sipas Bordo, al mësohet se aktorja ka emigruar drejt Francës për studime dhe jetuar. Ndërsa pak kohë më pas u largua për ne Japoni ku qëndroi për disa vite.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..