Lajmet e fundit

Policët Hyjnë Të Kontrollojnë Shtëpinë Ne Ángli, Mbeten Go.Jëhapur Cfare Pane Në Derën E Shqiptarit

 

Policia britanike shkoi për kontroll të rastësishëm në shtëpinë e një shqiptari në Kenton, por kanë mbetur go jë ha pur kur kanë zb.uluar një fa.brikë k.an abisi, pasi të 5 dhomat shfry tëzoheshin për prodhimin dhe përpunimin e ka.n abi.sit.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

 

Policët shpejt e kuptuan se kishte diçka të dy shimtë në atë adresë në rrugën Charlton dhe zb.uluan aty 400 bimë k.ana bi.si gati për t’u korrur, në dhoma të pajisura me sistemeve të avancuara ndriçimi dhe ajrimi.
Policia arr.es toi një shqiptar 27 vjeçar që dyshohet se është pjesë e një ba.nde kr.imin.ale të organizuar me ak uzën e kulti vimit të ka.na bis.it, vje.dh.jes së energjisë elektrike dhe hyrjes së paligjshme në Britaninë e Madhe.
Një zëdhënës i Policisë Metropolitane tha: “Oficerët ishin duke patrulluar në zonën e Kenton dhe kontrolluan një adresë në Charlton Road, Kenton, Harrow, në lidhje me një in.cide.nt që nuk kishte lidhje. Por në atë adresë ishte mëse e qartë për oficerët që kishte shumë rrethana të dy shimta.”

 

“Shtëpia ishte kthyer në një fabrikë të sof istikuar k a.nb.isi dhe përbëhej nga 5 dhoma të mbjella me ka.na.bi.s. Mbi to ishin instaluar sisteme moderne ndriçimi dhe ajrimi. Kjo ngarkesë duhej të vlentë një shumë të madhe parash për një bandë k.r i mi.nale të organizuar.”