Lajmet e fundit

A E Keni Takuar Saimir Tahirin Në B Urg? Përgjigja E Kryeministrit ‘Shta Ng’ Fefziun…

 

Nuk kam asnjë ar sye të takojë një të bu rgosur”. Kjo ishte pë rgjigja që kryeministri Edi Rama dha kur u pyet nëse është takuar në bu rg me ish-ministrin Saimir Tahiri.
Në emisionin “Op inion” Rama u shpreh se kjo nuk është një pyetje serioze, por me gjithatë ai la të ku ptohet se nuk e ka takuar.

 

Pyetje: E keni takuar Tahirin në bu rg?
Rama: Mendoj që këto janë çështje se rioze dhe nuk janë pyetje që i bëhen një kr yeministri nga st udioja, por meg jithatë…
Pyetje: Gjest njer ëzor mund të ishte

 

Rama: Nuk kam a rsye pse të vi zitojë asnjë të bu rgosur, sepse kjo është një çë shtje kot.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…