Lajmet e fundit

Amerika Jep Super Lajmin Për Shqipërinë/ Pas 3 Ditësh, Ja Çfarë Do Ndodhë…

 

Amerika Jep Super Lajmin Për Shqipërinë/ Pas 3 Ditësh, Ja Çfarë Do Ndodhë…Amerika Jep Super Lajmin Për Shqipërinë/ Pas 3 Ditësh, Ja Çfarë Do Ndodhë…
Duke nisur nga 1 prilli, vlefshmëria për një vizë të re turistike Amerikane për çdo shqiptar do të zgjatet nga 3 në 10 vjet. Lajmi fantastik për shqiptarët është konfirmuar nga ambasadorja amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

 

Tashmë shqiptarët do të kenë më të lehtë për të udhëtuar drejt Shteteve të Bashkuarave të Amerikës duke marrë viza turistike 10-vjeçare.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

“Duke filluar nga 1 prilli, vlefshmëria për një vizë të re turistike apo biznesi do të zgjasë nga tre deri në dhjetë vjet”, njofton Yuri Kim.