Lajmet e fundit

Debati Historik Në Kongresin Amerikan Për Kosovën, ​Kongresisti Amerikan Bën Thirrje Për Anëtarësimin E Shpejtë Të Kosovës Në NATO E BE

 

Debati historik në Kongresin Amerikan për Kosovën, ​Kongresisti amerikan bën thirrje për anëtarësimin e shpejtë të Kosovës në NATO e BE

 

Kongresisti amerikan, Ritchie Torres, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është urgjente Ai ka thënë është koha që Kosova ta ketë vendin e saj në Aleancën Veri-atlantike.

 

Si liderë të botës së lirë, SHBA duhet të mbështesë aleatët e tyre.

 

Nuk kemi aleat më të madh në Evropën Juglindore se sa Kosovën dhe unë shqetësohem se pa anëtarësim në NATO, Kosova mund të jetë e hapur ndaj suImeve të Serbisë dhe Rusisë.