Lajmet e fundit

Nuk Është Shaka, Ky Kombinim I Magjishëm Do T`Ua Bëj Lëkurën Të Shkëlqejë Brenda Pak Minutave

 

Limon dhe xhel aloe vera për një lëkurë pa rrudha.
Il açi natyral që ju mund ta përgatisni dhe ta përdorni për 1 javë dhe do të merrni rezultate të përhershme.
Do t’ju duhet: Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Xhel Aloe Vera.
Limon. Sheqer. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Hapi 1 / Pritini Lemon në dy pjesë. Merrni gjysmën e këtij limoni. Hidhni xhel aloe vera në të dhe fërkojeni me butësi në lëkurën tuaj për 5 minuta. Pas 5 minutash lajeni fytyrën me ujë.

 

Hapi 2
Zhytni një gjysëm limon në sheqer dhe fërkoni me këtë fytyrën tuaj. Shtypni limonin butësisht ndërsa fërkoni kështu që del lëngu. Bëni këtë pastrim për 10 minuta.
Pas 10 minutash lani fytyrën tuaj me ujë të thjeshtë. Ndiqni këto 2 hapa 3 herë në javë.