Lajmet e fundit

Përfaqësuesi I Amerikës Në Këshill Të Sigurimit Të OKB’së Ka Bërë Thirrje Që Kosova E Serbia Të Rifillojnë Punën Për Personat E Pagjetur.

 

Misoni i paqeruajtës në Kosovës është i paneovjshëm. Koha ta reduktojmë frekuencën e këtyre raportimeve një herë në vit. UNMIK e ka tejklaur ekzistencën e vet. Ta përfundojë mandatin e UNMIK dhe t’i lejojë OKB’së të marrë një rol më efektiv.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE…

 

‘’I bëjmë thirrje Prishtinës e Beogradit që të rifillojnë punën për personat e pagjetur. I bashkohemi thirrjes për një zotim të dyfishuar për të përfshirë dialogun ndërmjetësuar nga BE’ja.’’Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

‘’Ndërhyrja ruse është hapur në atë fushatë, ato terma frikësues ,uranium i varfëruar me radhë. I kemi pa ato foto nga Bucha, Mariupoli, që normalisht nuk do të shihen nga shtetasit rusë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…