Lajmet e fundit

Rama Ka Filluar Të Shohë Filxhanin? E Habiti Fare Fevziun E “Shkr Etë” Sonte

 

Rama ka filluar të shohë filxhanin? E habiti fare Fevziun e “shkr etë” sonte
Rama ka filluar të shohë filxhanin? E habiti fare Fevziun e “shkr etë” sonte

 

Edi Rama është i ftuar sot në “Op inion” me Blendi Fevziun për të folur mbi ngj arjet më të fundit në vendin tonë, te të cilat lidhet ng u shtë qe veria. Kr yeministri Rama ka folur mbrëmjen e sotme edhe për situatën e en ergjisë el ektrike në vend.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Kr yeministri vendosi që ta shpjegojë pë rmes një filxhani fa ktin se përse u shk arkuar Fierza, ndërkohë që më herët K E SH ka blerë en e r gj i me çmim më të shtr e njtë dhe e ka shitur më li rë.Sipas Ramës, i cili tha se filxhani, pra ba s eni i H E C-it nuk mund të mb u sh e j më shumë se sa le jo h e j pasi mund të she m b e j di ga. Rrj edhimisht sipas tij, kur ka shumë pr u rj e ose duhej de rdhur uji duke hapur di g a t ose duhej shitur.