Lajmet e fundit

Sokol Hoxha Tregon: Çfarë Më Porositi Babai Enver Në Ças.Tet E Fu.Ndit Të Je.Tës

Advertisement

 

Sokol Hoxha, djali i ish-udhëh.eqësit kom.unist Enver Hoxha, zbulon në një inter.vistë të dhënë për “Panorama” aman.etin e fun.dit që i la i ati.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..
Ai tregon se ende nuk e di pse ishte i pref.eruari i të atit. “Nuk di ta them me saktësi. Ndoshta për zgjedhjet e drejta që kisha bërë në je.të, gjë që ma ka thënë disa herë. Më vjen keq që nuk i jam ha.pur, madje kur ai më është hapur, unë i jam mb.yllur”- thote ai në “Panorama”.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Ai zbulon se Enveri e kishte pi.kë të dobët nus.en e tij, Lilianën. ”Vërtet e ka pasur pi.kë të do.bët. Këtë e them jo se është gr.uaja ime, por ai ma ka thek.suar disa herë. Ndoshta se Liliana ishte vaj.zë populli me cil.ësitë e veta, që ai ia vler.ësonte aq shumë, si ndjesh.mëria, ide.alizmi dhe mosp.ajtimi me padrej.tësitë”- thotë ai dhe shton se kjo gjë kishte kri.juar shqe.tësim te familja.

Advertisement

 

Sokoli tregon am.anetin që i la Enveri 9 ditë para se te vd.iste. “Tetë apo 9 ditë para se të vd.iste, ama.neti i tij ishte të ru.heshim dhe sid.omos të ru.aja Lilianën. Ma ka th.ënë tr.oç: “Rua.juni dhe sidomos ru.aj Lilianën”- thotë ai.
Pyetur nga “Panorama” se “Ç’do të thoshte me rua.junin”?-ai përgjigjet:
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Siç kishte kup.tuar qëll.imin kundër atij vetë mua.jt e fun.dit të je.tës, kishte kup.tuar sidomos qëll.imin ku.ndër nesh. Me këtë don.te të na bënte vigji.lentë doe.mos pa u futur ai vetë në det.aje, kur ishte evid.ente se pjesa tjetër e familjes, fil.luar nga mamaja, ishte tota.lisht e lid.hur me Ramiz Alinë./Konica.al/

Advertisement