Lajmet e fundit

Shkrimtari Serb drldhe gjithe baIIkanin me reagim ndaj Albin Kurtit / Mos na nga cmo me njohje reciproke sepse..

 

Shkrimtari Serb drldhe gjithe baIIkanin me reagim ndaj Albin Kurtit / Mos na nga cmo me njohje reciproke sepse…Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Albin Kurti nuk duhet ta ngacmojë Serbinë me njohje reciproke sepse kjo nuk është në marrë.veshjen e Brukselit por ekziston Bashkimi i Komunave Serbe tha sot Dushan Janjiq nga Forumi për Marrëdhënie Etnike në Beograd.

 

Janjiq tha për Tanjug se Serbia duhet të zbatojë më shumë nga ajo marrëveshje veçanërisht në fushën e energjisë dhe shtoi se dia.logu aktualisht është në një gjendje imp otence politike.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ai ka thënë se përveç Beogradit dhe Prishtinës faktor i rëndësishëm është edhe ndërmjetësimi përmes dialogut dhe mendon se ky rol duhet të jetë më aktiv.

 

“Gjërat që une i di do ti zbardh pas takimit të radhës së Albin Kurtit dhe Aleksandër Vuçiqit në Bruksel”, tha Janjiq