Lajmet e fundit

Akuza për mashtrim me viza, Gjykata merr vendim për Milaim Zekën

 

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka ka njoftuar se pas pesë viteve vuajtjesh shpirtërore Gjykata, nga një trup gjykues ka vendosur që ta shpall të pafajshëm nga të gjitha pikat e akuzav: si mashtrim me viza, shpëlarje parash dhe shmangie nga tatami.

Ai ka falëndëruar të gjithë ata që kanë besuar në pafajësinë e tij:

 

Postimi i plotë i Zekës:

Faleminderit Drejtesia e Kosoves

Pas 5 viteve vuajtje shpirterore, fizike, materiale, morale, sot, Gjykata, nga nje trup gjykues qe vendosin mbi prova, e jo fjale rrugesh, me ka shpalur te pafajshem nga te gjitha pikat e akuzave: mashtrim me viza, shperlarje parash, dhe shmangie nga tatimi!

Faleminderit shume te gjithe juve qe besuat ne pafajesine time.

Kurr ne jeten time nuk kam perjetu torture me te madhe se sa kjo e ketyre pese viteve!

Faleminderit shume!