Lajmet e fundit

Dritani Shokon Beogradin!: Nuk Ka Zgjedhje Serbe Në Mal Të Zi! Tani Vendimet I Merr Një Shqiptari Nga Mali I Zi!

 

Ministria e Jashtme e Mali te Zi refuzoi kërkesën e ambasadës serbe në Mal të Zi për hapjen e tre qendrave të votimit pë zgjedhjet e 3 prillit në Serbi.

 

Vendimi u njoftua nga kryeministri malazez Zdravki Krivokapic, pas kritikave të ashpra ku.ndër tij nga partitë pro-sebrbe në Mal të Zi dhe nga zyrtarët e lartë të Beogradit.

 

Sipas një njoftimi të Iëshuar të hënën nga zyra e kryeministrit Kriokapic, Ministria e Jashtme malazaeze kishte vendosur të re fuz onte kërkesën e ambasadës serbe pa njoftuar kryeminstrin dhe shumicën e ministrave në qeveri.

 

Ata thanë se qeveria e udhëhequr nga zoti Krivokapic, nuk ka marrë vendim për hapjen e qendrave të votimit në Mal të Zi, ku do të votonin qytetarët serbë që aktulisht jetojnë në vend.