Lajmet e fundit

Murati thotë se 100 eurot janë ndihmesë e madhe për familjet kosovare: Tërheqja e mjeteve nga Trusti shkakton precedent të rrezikshëm

Advertisement

 

Min istri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, vlerësoi se shuma prej 100 euro do të jetë një ndihmesë e madhe për familjet në Kosovë.

Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

“Mesatarisht një familje në Kosovë do të përfitojë 200 deri në 400 euro, varësisht se sa anëtarë përfitojnë. Raste të tilla të mbështetjes ka në Francë dhe Gjermani, që i kanë mbështet qytetarët në mënyrë direkte”, theksoi ai.

Advertisement

 

Për mundësinë e tërheqjes së mjeteve nga Trusti, Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se është rrezik për të.

Advertisement

 

“Kjo do të shkaktonte precedent të rrezikshëm, pra po vërtetohet ajo që e kemi thënë edhe më parë për Trustin. Ky fond nuk do të mund të ndihmojë ato familje që kanë nevojë”, tha ai.

Advertisement
Advertisement