Lajmet e fundit

Graciano ia plas të vërtetat në shesh: Albi Nako që e mendoja se e kisha mik më pushoi nga puna vetëm me një sms në “Whats App”

 

Prej disa kohësh balerini i njohur Graciano Tagani nuk është më pjesë e trupës së baletit të Albi Nakos. Në një intervistë për “Thumb”, ai tregoi se Albi e kishte pushuar nga puna dhe këtë gje nuk ia komunikoi drejtpërdrejt por vetem me një mesazh në telefon.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE…

 

“Nuk jam më, tashmë prej tre javësh. Një njeri i madh si Albi mund të pushojë nga puna vetëm nga WhatsApp-i me një mesazh. Unë Albin nuk e kam pasur vetëm koreograf, e kam pasur mik dhe minimalisht nga një mik e pret që të të japë një sqarim të paktën.” – shprehet ai.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Prej disa vitesh, Graciano Tagani ka qënë pjesë e trupës së balerinëve të Albi Nakos. Ai u shkëput për pak kohë, për eskperiencës në spektalit “Dancing With The Stars”, por u rikthye sërish në “Klan”.